Haepikavippi tästä

* 50-2000€
* Koroton uusille asiakkaille
* Ei piilokuluja
* Joustava takaisinmaksu

Pikalaina

Pikalaina on yleisnimi kaikille "pikaisesti" saataville lainoille. Pikalainaa voi hakea tekstiviestillä tai internetissä ja usein pikalainan saa ilman vakuuksia tai takaajia. Pikalaina maksetaaan myös hyvin nopeasti tilillesi. Pikalainoilla on monta eri nimeä kuten pikaluotto, pikavippi, vippi ja sms vipit. Mitä tarkoittaa vippi?

Pikalaina on tyypillisesti 50 - 300 euroa ja se myönnetään usein vasta 18 tai 21-vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle.

Pikalainan laina-ajat ja korot vaihtelevat riippuen lainan tarjoajasta. Laina-aika on tyypillisesti 7-30 päivää. Yleensä pikalaina-korko on 10% - 20%, mutta suurempiakin korkoja esiintyy markkinoilla. Kannattaa siis tehdä pikalaina vertailu ja selvittää pikalainan kaikki ehdot ja todellinen korko ennen kuin haet lainaa.

Miksi pikalaina?

Pikalainoilla rahoitetaan yleensä pienempiä ostoksia kuten huonekaluja, kodin elektroniikkaa ja matkoja. Pikalaina ei kuitenkaan sovi kaikille ja niitä ei esimerkiksi tulisi käyttää muiden maksamattomien luottojen tai vippien maksamiseen. Pikalaina tai vipit voivat olla ainut apu jos opintotuki tai palkka ei vielä ole tilillä, eikä sinulla ole varaa ruokaan tai illanviettoon kaveriporukan kanssa. Usein kuitenkin kaverilta lainaaminen on halvempaa ja ehkä parempi vaihtoehto kuin pikalaina tai vipit :-)


Katso pikalaina vertailu, kotimaiset pikalainat tai lue enemmän Joustolaina kulutusluotosta.