Haepikavippi tästä

* 50-2000€
* Koroton uusille asiakkaille
* Ei piilokuluja
* Joustava takaisinmaksu

Pikavipit vertailussa

Pikavipit ovat tyypillisesti 50 - 400 euron lainoja joita myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia. Pikavipit saa heti omalle tilille. Pikavippien vertailu on syytä tehdä huolella koska pikavippien laina-ajat ja korot vaihtelevat hyvin paljon.

Pikavippien laina-aika on yleisesti 14-30 päivää ja korko 10% - 20% välillä (ei sama kuin todellinen vuosikorko). Kannattaa siis tehdä tarkka pikavippien vertailu ja selvittää lainan kaikki ehdot ja todellinen korko ennen kuin haet lainaa. Muista myös tarkistaa että mahdolliset piilokulut, joita ovat esimerkiksi tekstiviestikulut.

Tässä on listattuna kotimaisia pienlainayhdistyksen pikavipit. Vertaa pikavippejä tutustumalla yritysten kotisivuihin.

Katso täältä laajempi pikavippivertailu.

Kenelle voidaan myöntää pikavippi?

Pikalainapalvelut myöntävät pikavippejä henkilölle, joka on täyttänyt 18 vuotta, asuu vakituisesti Suomessa ja jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Yleistä on, että uusille asiakkaille on tarjolla pikalainoja väliltä 50 - 400 euroa ja vanhoille asiakkaille 50 - 1000 euroa. Pikalainan haku tapahtuu netissä tai tekstiviestillä. Ensimmäisellä kerralla sinulta vaaditaan tunnistautumista omilla verkkopankkitunnuksillasi. Pienemmissä pikalainoissa takaisinmaksuaikaa on viisitoista päivää ja sitä suuremmissa 30, 60 tai 90 päivää lainan koosta riippuen.