Haepikavippi tästä

* 50-2000€
* Koroton uusille asiakkaille
* Ei piilokuluja
* Joustava takaisinmaksu

Pikavippi

Pikavippi on yleisnimi kaikille "pikaisesti" saataville vipeille eli pikaluotoille ja lainoille. Pikavippiä voi hakea tekstiviestillä tai internetissä ja usein pikavipin saa ilman vakuuksia tai takaajia. Usein pikavipin saa hyvin nopeasti tai melkeinpä heti omalle tilille. Pikavipeillä on monta eri nimeä: pikaluotto, pikavippi, vippi ja sms vipit.

Pikavippi on tyypillisesti 50 - 400 euroa ja se myönnetään usein vasta 18 tai 21-vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle.

Pikavippien laina-ajat ja korot vaihtelevat riippuen lainan tarjoajasta. Laina-aika on tyypillisesti 7-30 päivää. Yleensä pikavippi-korko on 10% - 20%, mutta suurempiakin korkoja esiintyy markkinoilla. Kannattaa siis tehdä pikavippi vertailu ja tarkasti selvittää pikavipin kaikki ehdot ja todellinen korko ennen kuin haet lainaa.

Miksi pikavipit?

Pikavipeillä rahoitetaan yleensä pienempiä ostoksia kuten huonekaluja, kodin elektroniikkaa ja matkoja. Pikavippi ei kuitenkaan sovi kaikille ja niitä ei esimerkiksi tulisi käyttää muiden maksamattomien luottojen maksamiseen. Pikavippi voi joskus olla ainut apu jos opintotuki tai palkka ei vielä ole tilillä, eikä sinulla ole varaa ruokaan tai illanviettoon kaveriporukan kanssa. Usein kuitenkin kaverilta lainaaminen on halvempaa ja ehkä parempi vaihtoehto.

Mistä sana vippi tulee? Pikavipit vertailussa on lainaneuvoja.fi:n pikavippi vertailu.