Haepikavippi tästä

* 50-2000€
* Koroton uusille asiakkaille
* Ei piilokuluja
* Joustava takaisinmaksu

Tekstiviestilaina

Tekstiviestilaina on pikalaina joka haetaan tekstiviestillä. Tekstiviestilainaa voi yleensä saada ilman vakuuksia tai takaajia. Usein tällaisen teksti vipin saa heti omalle tilille. Tekstiviestilainoilla on monta nimeä: sms vipit, viesti laina, sms laina, tekstari laina, teksti vippi, tekstari vippi jne.

Tekstiviestilainan suuruus on tyypillisesti 50 - 300 euroa ja se myönnetään usein vähintään 18 tai 21-vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle.

Tekstiviestilainan laina-ajat ja korot vaihtelevat riippuen lainan tarjoajasta. Tekstivietsilainan laina-aika on tyypillisesti 7-30 päivää. Yleensä tekstivippi-korko on 10% - 20%, mutta suurempiakin korkoja esiintyy markkinoilla. Kannattaa siis tarkasti tehdä tekstiveistilaina vertailu ja selvittää tekstiveistilainan kaikki ehdot ja todellinen korko ennen kuin haet lainaa sms-viestillä.

Miksi tekstiveistilaina?

Tekstiveistilainoilla rahoitetaan yleensä pienempiä ostoksia kuten huonekaluja, matkapuhelimia, muuta kodin elektroniikkaa ja matkoja. Tekstiviestilainaa ei kuitenkaan tulisi käyttää muiden maksamattomien luottojen maksamiseen. Tekstiviestilaina voi joskus olla ainut apu jos opintotuki tai palkka ei vielä ole tilillä, eikä sinulla ole varaa ruokaan tai illanviettoon kaveriporukan kanssa. Usein kuitenkin kaverilta lainaaminen on halvempaa ja ehkä parempi vaihtoehto kuin sms-vippi.

Katso myös: Tekstarilaina ja vippi vertailu