Haepikavippi tästä

* 50-2000€
* Koroton uusille asiakkaille
* Ei piilokuluja
* Joustava takaisinmaksu

Ainalaina

Ainalaina on yksityishenkilöille tarkoitettu pikavippi, josta voit hakea tekstiviestillä 50 €, 100 €, 200 €, 300 €, 400 €, 500 € tai 1 000 € luottoa 14 tai 30 päiväksi. Ainalainan uudet asiakkaat voivat hakea 50 euron pikavippejä. 100 - 500 € lainaa myönnetään portaittain, mikäli entisen pienemmän luoton takaisinmaksu on hoidettu moitteetta.Ainalaina pikavipin saannin edellytyksenä on, että olet vähintään 20-vuotias luottokelpoinen Suomen kansalainen. Lainan hakua varten tarvitset tietenkin myös matkapuhelimen sekä suomalaisen pankkitilin.

Mikäli olet Nordean, Osuuspankin, Sampo-pankin, Säästöpankin tai Aktian asiakas, saat pikavipin tilillesi noin puolen tunnin sisällä vahvistettuasi myönteisen luottopäätöksen. Muiden pankkien osalta pankkisiirto kestää 2 arkipäivää.

Ainalainan takaisinmaksua varten saat kotiosoitteeseesi laskun, jolla pikalaina ja toimituskulut maksetaan. Laskun eräpäivä on 14 päivää luoton siirtopäivästä. Puhelinlaskussa peritään myös tekstiviestikulut.

Sisäiset vippi linkit: Pikalaina on siis sama tuote kuin vippi. Täältä löydät kaikki pikalainat ja täältä löytyy pikavippi vertailu. Katso myös pikavippi ja laina uutiset.